Contact Jonge Bedrijven Midden-Holland is dé netwerkclub voor startende en groeiende ondernemers in het Groene Hart. Wij stimuleren, inspireren en ondersteunen onze leden in hun groei naar een volwassen en succesvolle onderneming.

CJB Midden-Holland biedt jou als ondernemer een platform:

  • waar elke avond een ander thema wordt belicht
  • waar je wordt geïnspireerd
  • waar ondernemers elkaar helpen en coachen
  • waar ruimte is om andere ondernemers tijdens een informele borrel te ontmoeten.

Jaarlijks organiseren we 10 bijeenkomsten: 8 thema-avonden en 2 social events. Er is bewust voor gekozen om de avonden op verschillende dagen in de week te plannen. Zo kan iedereen bij meerdere bijeenkomsten aanwezig zijn. De avonden worden georganiseerd in de regio Midden-Holland, voornamelijk in en rondom Gouda. Hieronder een overzicht van onze regio.

CJB MH gebiedskaart

Inspirerende onderwerpen

Elke bijeenkomst heeft een thema. Denk aan thema’s als: organisatie, financiën, marketing en sales, inspirerende ondernemersverhalen. Voor elke avond nodigen wij een spreker uit. De sprekers bereiden een interactieve presentatie voor. Tijdens de presentatie krijg je praktische informatie en tools aangereikt, waar je direct mee aan de slag kunt. Soms gaan we op de avond zelf al aan de slag. Andere keren krijg je praktijkvoorbeelden en handreikingen. Er is altijd ruimte voor vragen van de aanwezigen. Zo biedt elke avond voor jou als ondernemer de nodige ideeën en inspiratie.

Meld je aan voor de volgende bijeenkomst

Netwerkborrel

Na de presentatie of workshop is er ruim de tijd om met andere ondernemers te praten. Om kennis te maken, bij te praten of door te praten over het thema.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over lidmaatschap van CJB Midden-Holland?
Meld je aan als lid