Giedo Lankhorst

voorzitter

Met Grover helpen we MKB bedrijven om na te gaan hoe je in een veranderende markt nog steeds van toegevoegde waarde kunt blijven. Wij gaan samen met jou op zoek naar nieuwe wegen en oplossingen. De toegevoegde waarde die Grover probeert te leveren aan MKB bedrijven is het leveren van kennis en netwerk van experts die kunnen ondersteunen bij het invullen van de oplossing.

Als voorzitter van het CJB is dit ook een van de dingen waar ik me voor starters uit Midden Holland sterk voor wil maken. Kennis over ondernemen beschikbaar maken en op die manier startende ondernemers inspireren en motiveren succesvolle ondernemers worden.

Marten Schroten

secretaris

mschroten

Binnen dit netwerk met naast startende - ook ervaren ondernemers, die open staan voor vragen en de tijd nemen om te sparren over onderwerpen buiten mijn eigen vakgebied, voel ik mij erg thuis en kom ik na een avond steeds vol energie thuis.

Daarom wil ik mijn steentje bijdragen tussen deze leuke club mensen.

Wendy Gaarthuis

penningmeester

Martijn Potters

Algemeen bestuurslid

Binnen mijn vak als interieurarchitect zijn twee zaken belangrijk: inspiratie en oplossingen. Deze twee zaken wil ik ook graag inbrengen als bestuurslid in het CJB.

Ik wil mede-ondernemers inspireren het beste te halen uit hun business en hun netwerken. Tegelijkertijd geeft het CJB mij de mogelijkheid weer van anderen te leren. Samen zoeken naar oplossingen hoe zaken beter of anders kunnen. Een netwerk voor en door ondernemers.

Frank de Man

Algemeen bestuurslid

Vacature

Algemeen bestuurslid

We zijn nog op zoek naar een nieuw algemeen bestuurslid. Interesse? Laat het even weten!