Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Word weer baas over je eigen tijd!

13 april 2017 van 20:00 tot 22:00

Je bent ondernemer geworden omdat dit vrijheid met zich meebrengt. Maar jouw agenda wordt bepaald door de waan van de dag. Het kost je steeds meer tijd en energie om je hoofd boven water te kunnen houden. Hoe word je (weer) baas over je eigen tijd?

Graag stellen we kort Jessica Warsosemito van 123Organizing aan jullie voor. Als ervaren business organizer en productiviteitstrainer weet zij waar ondernemers en werknemers tegen aan lopen. Toen zij in loondienst van 5 dagen naar 4 dagen terug ging, merkte ze dat ze efficiënter met haar tijd om kon gaan. Daarnaast deed ze ook een avondstudie. Dit was het begin van haar interesse in slimmer omgaan met je tijd.

In 2011 is zij voor zichzelf begonnen. Ze begeleidt ondernemers hoe ze met praktische tips het overzicht kunnen behouden én slimmer kunnen werken. Jessica zal tijdens het CJB Midden Holland event op donderdag 13 april een interactieve workshop geven. Met korte oefeningen laat ze je zien waar je energievreters zitten. Ze vertelt je waarom de meeste timemanagement tips niet werken. En tot slot geeft ze je tips waar tijdwinst te behalen is. Deze workshop levert jou straks dus tijd en energie op!

Meldt je nu aan voor deze bijeenkomst en wordt weer baas over je eigen tijd! Achter de locatie kan op het parkeerterrein gratis geparkeerd worden.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
13 april 2017
Tijd:
20:00 tot 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

CJB Midden Holland
Website:
www.cjb.nl

Locatie

Bunnik Services
Nieuwe Gouwe Westzijde 1
omgeving Gouda, 2802 AN
+ Google Maps
Website:
www.cjb.nl