Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Structureel meer klanten

27 februari 2018 van 20:00 tot 22:30

Persoonlijk heb ik graag veel nieuwe klanten. Welke ondernemer niet, zou ik zeggen? Nieuwe klanten zijn fijn. Ze zorgen voor meer diversiteit in je portefeuille en natuurlijk voor meer omzet.

Maar… in de periode vanaf een eerste kennismaking tot het betaald krijgen van de eerste factuur, zit vaak veel tijd. Acquisitie kost je bergen tijd en energie. En wanneer iemand geïnteresseerd is, moet je deze nog bewegen om ook daadwerkelijk klant te worden. Een nieuwe klant is dus enorm waardevol.

Daarom is het mooi wanneer je vaker zaken kunt doen met bestaande klanten. Je kent elkaar al en je klant weet wat hij of zij aan je heeft. Maar na die eerste opdracht, komt die tweede opdracht niet zomaar. Je moet verder investeren in de relatie met je klant. En hoe dàt je nou?

Aankomende dinsdag 27 februari (*LET OP de datum stond fout) komt ondernemerscoach Jack Weber van TachYons ons dit haarfijn uitleggen. Hij gaat ons de tools geven om gestructureerd te investeren in onze bestaande klanten en te zorgen dat bestaande klanten blijven.

Twee jaar geleden kregen we een workshop van zijn collega Alex Bos over koude acquisitie. Dit was ook een groot succes! We kijken dus enorm uit naar de workshop van Jack.

Meld je nu aan voor de bijeenkomst via onderstaand formulier. Geen lid en toch nieuwsgierig? Als gast ben je van harte welkom om een keer kosteloos een bijeenkomst bij te wonen.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
27 februari 2018
Tijd:
20:00 tot 22:30

Organisator

CJB Midden Holland
Website:
www.cjb.nl

Locatie

Color Business Center Gouda
Zuidelijk Halfrond 1
Gouda, 2801 DD Nederland
+ Google Maps